Love Me Like Money Part 4


Kyuyoung Shipper Indo

cats

 

Titlle: [series] Love me like money part 4

Author : Iyank3
cast: Cho kyuhyun

Choi sooyoung 
other cast : Yoona, Ny.lim, ahra
Harabeoji mr.cho (kakek cho)
mr.choi (appa sooyoung)
genre: romance, familly

Rating : pg 13

 

Note : adakah yang menunggu ff ini? Hehe ^^

Anyeong!! Iyankz bawa ff ini part keempat, mian banget kalo hasilnya malah tambah  ancur  dan  feelnya tambah aneh banget. O.K!!!

Bagi yang belum baca diharapkan bacalah part 1, 2 dan 3 nya dulu, biar agak nyambung, dan silahkan tinggalkan jejaknya. ^^

Oya numpang promo fb add aja bersama iyankz or follow my twitter @iyank49 karena pengen deh balesin komen reader satu-satu, I’am just freelance. Hehe… guys langsung aja capcuss

 

 

<<Happy Reading>>

 

View original post 4,696 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s