Mr Honey [Twoshot 2 of 2]


Kyuyoung Shipper Indo

20130522-183637.jpg

[TwoShoot]
Title​: Mr. Honey (part 2 of 2)
Rating : 13+
Genre : Romance, family, friendship
Author : Iyank3 a.ka dian_andriani
(@iyank49)
Lenght : Twoshoot
Cast​: Choi Sooyoung
Cho Kyuhyun
Other cast : Yuri, Yoona, Jesica, Siwon,
Sooyoung’s family and Kyuhyun’s family
Note​: halo ff aneh ini kembali hadir hemm tapi yah gini hasilnya ancur, aku mau curcol berhubung aku lagi ga ada leppy untuk sebulan ini jadi bagi yang nunggu ff jelek bin gaje aku kaya love me like money, amnesia, the criminal love dan omg my anae… huhu… harap dimaklumi yah?? Kalo postnya bakal lama. (tapi kayanya ga ada yang nungguin -,-) hehe… ini aja aku ngetik di warnet gawatnya ga bawa flashdisk. But, hope you like it.
~Happy Reading~

View original post 3,389 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s